linalicious

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Trafikens faror

Av Lina M - 7 december 2010 23:14

Blir så jävla förbannad på idioterna som kör runt i min rondell härutanför. Nu tycker barnrumporna att det är skitkul att köra runt, runt, runt och sladda med sina volvos. Det är inte bara det att det är ett jävligt irriterande skriande ljud, utan det värsta är att de håller på att köra folk.


Var en tant ute med sin lilla tax som blev livrädd vid övergångsstället. Ibland får bilen inget fäste på vägen så de sladdar runt och åker rätt upp in bland gräset, och någon idiot körde runt runt runt baklänges. Total okontroll av vem, vad eller vilka som går runt omkring. Det är faktiskt en rondell här med 4 övergångsställen och det finns folk som går där ofta.


Rätt som det är så kommer de säkert smälla. Jag har stått och kikat ut här flertalet gånger sista månaden och sett att bilarna varit extremt nära lyktstolpar ibland. Väntar bara på kraschen. Och just nu är jag så jävla förbannad så jag skulle inte bry mig om deras jävla 740 eller kropp gick sönder. Jag tycker synd om de oskyldiga som kan drabbas bara för att finniga tonårspojkar som nyss fått körkort ska få leka av sig lite.


Såg rätt omskakande bilder nyss. Ifrån en bilolycka. En tjej som tagit pappas porsche och dragit på rejält. Och smällt rätt in i en pelare. Kan säga att det inte var mycket kvar av den tjejen. Hennes ansikte blev totalt krossat av pelaren. Är bara en köttslamsa kvar i princip.  Är hjärnsubstans på stolsdynorna. Kan vara rätt tänkvärda bilder om man nu gillar att "leka" ute i trafiken.


Jag har väldig respekt för bilar och dess hastighet. Jag vägrar att åka med vårdslösa svin. Är det värt att få ansiktet mosat för att få lite "fart och fläkt"?


Här är Nikki Catsouras. Ni kan gå in och titta vad som hänt henne. Men jag varnar er för otrevliga bilder. Är inget för känsliga personer. Men det fick mig att inse ännu mer hur illa det kan gå om man inte är försiktig. Underskatta aldrig trafikens faror.

 

En söt tjej som fick ett hemskt öde till mötes. Gå in på Nikkicatsouras.net om du vill se bilder på olyckan

  

 
 
Nathalie

Nathalie

8 december 2010 11:34

Bra skrivet, håller med dig fullständigt bilar är inga leksaker som ska lekas med. o framförallt inte bland människor där oskyldiga kan ta skada..
därför lånar ja denna länk till sidan om Nikki Catsouras, bara för att få folk i min närhet att öppna upp ögonen för att de inte är okey att fara fram vårdslöst i trafiken.

http://nennelina.bloggagratis.se

Lina M

8 december 2010 14:26

Gör det du, bara bra att folk får sig en tankeställare.

 
Julia

Julia

20 mars 2011 18:21

Hej! Vad hemskt att folk inte fattar risken för varken för sej själv eller andra. När jag sökte efter Nikkicatsouras.net, hittade jag inget, så jag sökte på com istället för net, men det stod bara: coming sone! Var den här tjejen svensk??
Hejdå!

http://jullangullan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina M - 2 april 2018 17:02

Ny blogg, samma Lina. (fast ändå inte...)www.nouw.se/lieebliee ...

:s

Av Lina M - 10 december 2014 10:36

Musik är farligt för mig. Kan få mig att göra dumma saker

Av Lina M - 1 december 2014 19:01

Ett avsnitt av Morran och Tobias Shopping  

Av Lina M - 29 oktober 2014 14:27


Hämtat ut mitt nya pass idag. Åker till London nästa vecka... vill, vill inte.   ...

Av Lina M - 11 oktober 2014 16:43


Känns som att jag aldrig kommer läka :(

Presentation

Fråga mig

165 besvarade frågor

Omröstning

Tror du att du kommer att dö ung?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besökare

Följa?

bloglovin

Bloggvärde


Ovido - Quiz & Flashcards