linalicious

Alla inlägg under januari 2011

Wii

Av Lina M - 11 januari 2011 18:00

Funderar på att köpa ett Wii. Är det någon som äger ett Wii och kan ge ett omdöme? Tycker ni att det är kul? Har ni något tips på spel eller något bra erbjudande?


  

Av Lina M - 11 januari 2011 17:30

Älskar denna toppen! Söt modell med puffärmar som vilar på överarmarna, och en påsydd väst med korsett-snörning. Hoooow cute?! Den måste jag ha. Egentligen inte min stil i grund och botten, men det var något jag fastnade för.


  

Av Lina M - 11 januari 2011 12:47

Med denna produkt kan man få professionellt sotade ögon. Nya Smoky Eye Effect Eye Shadow är ett nytt multiverktyg som definierar dina ögon. Dess dubbelapplikator har 2 olika nyanser för att göra sotade ögon lättare än någonsin. Lätt applicering med två steg för den perfekta sotningen. Välj mellan 6 nyanser som smickrar din hud och arbetar med din stil.


Jag undrar om denna produkt är bra. När jag sotar mina ögon så arbetar jag ju med 2-3 olika färger och skuggar själv. Vilket kan ta lite tid. Detta ska tydligen bara vara att "stryka på" och det blir den där sotiga looken på en gång. Kanske värt att testa? 99 spänn!

Skulle i såfall ta den med silver/svart, vilket är den snyggaste kombinationen enligt mig.


Det är ju ungefär såhär man ska sminka ögonen tycker jag. Mycket, svartsotigt, med inlägg av silver.

Fast är även kul att testa andra nyanser också. Grönt är en annan favorit!

  

  

Av Lina M - 10 januari 2011 23:45

I met a man who had a dream he had since he was twenty.
I met that man when he was eighty-one.
He said too many people just stand and wait up til the mornin',
Don't they know tomorrow never comes.

 

  

Av Lina M - 10 januari 2011 21:46

Såg precis klart filmen "Hard Candy".

 

Handling:

Filmens historia är baserad på händelser från Japan där det rapporterats att skolflickor har sökt upp och överfallit nätanvändare som sökt kontakt med minderåriga flickor. Fjortonåriga Haley kommunicerar med den 32-åriga fotografen Jeff i ett chatforum på nätet. Jeffs fyndiga formuleringar verkar fungerar för Haley går med på att träffas på riktigt.


Haley verkar balanserad, oskyldigt flörtig och poserar gärna erotiskt framför kameran. Jeff ser Haley som en lyckoträff, men han har minst sagt missbedömt läget. För Haley har precis påbörjat sin djävulska plan för att avslöja Jeff som pedofil. Han kommer att få sig en behandling han aldrig någonsin kommer att kunna glömma.


  

 

Mitt betyg:       (3 av 5)

 

Jag förstod inte riktigt vem har gjort vad, osv. Var lite rörigt ibland. Annars var den bra. Skickligt skådespeleri och en bra handling. Var rå på ett sätt som inte är "Saw" eller "Hostel" där folk gapar och skriker en hel film och det sprutar blod från alla håll och kanter. Kan bli uttråkande i längden. Den här hade lagom mycket blod, och som sagt, en handling som "säger nåt" och känns aktuell och verklig. Nätpedofilerna finns ju ibland oss, och man ska vara försiktig med vem man träffar. Fast i denna film var det pedofilen som fick bli lite skrajj... hähähä.

Av Lina M - 10 januari 2011 19:00

Nelly har fått in massa nya snygga skor! Här har jag valt ut några av favoriterna :) Vill gärna köpa ett par.

  


Lutar dock mest åt nummer 1, de med nitar. De var inte så värst dyra heller :)

Av Lina M - 10 januari 2011 18:00

Första filmen jag grät till var "Terminator 2". Slutscenen när han åker ner i lavan, gör

tummen upp i sista sekunden, musiken i bakgrunden... hjärtskärande. Kan fortfarande böla en skvätt om jag är på riktigt ledsamt humör.

 

Sen tror jag att denna film väcker barndomsminnen också. Minns att jag och min morfar brukade titta på den här. Får en klump i halsen :(

 

http://www.youtube.com/watch?v=fZ6uLFsLR2Y 

 

  

 

 På andra plats kommer nog "Lejonkungen". Den var också sorglig när pappan ramlade ner ifrån berget. Har dock inte sett den på väldigt länge.

Av Lina M - 10 januari 2011 16:00

Det allra första mötet med det helvetiska monstret Pyramid Head kommer i Silent Hill 2 när James Sunderland springer runt i ett mörkt våningshus trånga korridorer. Plötsligt står den bara där bakom en gallergrind vänd mot dig utan att röra en muskel. Med hjärtat i halsgropen springer du därifrån, tacksam över att den aldrig försökte attackera. Det riktigt kusliga är att när du något senare passerar samma plats är Pyramid Head spårlöst försvunnen...


  


Topp 10 av obehagliga scener i Silent Hill-spelen.

Presentation

Fråga mig

165 besvarade frågor

Omröstning

Tror du att du kommer att dö ung?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besökare

Följa?

bloglovin

Bloggvärde


Ovido - Quiz & Flashcards