linalicious

Alla inlägg under februari 2011

Av Lina M - 9 februari 2011 16:52

Jag skall härmed göra en lång utläggning om hur stor betydelse majonnäs har i mitt liv.


Är det bara jag här som är galen i majonnäs? Allt blir så ju mycket godare med majonnäs! Tänk t.ex tonfisk. Äter du bara tonfisk är det helt ok. Men blandar du ut det med majonnäs så smakar det GUDOMLIGT! Eller tänk... tänk en räkmacka UTAN majonnäs.. Vad vore det för jävla räkmacka? Eller ägghalvor som man har på påsk och julafton. En ägghalva med räkor, majonnäs och en liten dillkvist. Tänk om inte den där majonnäsklicken fanns där? Då skulle det finnas en väldigt ledsen tjej på julafton....

Och min största favorit, potatissallad. Jag vågar inte ens tänka tanken på att äta potatissallad utan majonnäs. Det är liksom inte... på riktigt då.

Tummen upp för majonnäs. Gör livet mer värt att leva. Min livsfilosofi.

Jag tål kritik. Ni får säga att jag ser ut som en jävla fet köttbulle på grund av mitt majonnäs-missbruk.

 Det är helt klart värt det.

 

  

Av Lina M - 8 februari 2011 13:09

Har kollat på ett par avsnitt av Desperate Housewives säsong 5. Riktigt bra säsong faktiskt! Hade glömt bort hur spännande och underhållande den va. Var ju ett tag sen den gick på tv. Kul att ha hela!


Ikväll blir det Musik-Quiz igen. Haha. Frågesport-nörden är igång igen! Blir även att käka något gott. Hoppas jag vinner någon skiva också! Innan det börjar ska jag kolla runt lite på stan. Vill ha något nytt....


Och jag vet inte vad jag ska göra åt min jävla sömn. När jag väl lyckas somna så vaknar jag upp flera gånger under natten. Minst 4-5 gånger. Så jävla drygt! Man får liksom aldrig sova ut. Tänk att det alltid ska vara så mycket problem med min sömn. Antingen kan jag inte somna överhuvudtaget, eller så lyckas jag men vaknar hela tiden. Aja, ska sluta vara en gnällspik. Man men får gnälla ibland.


Har fan inget vettigt att skriva. Får återkomma senare under dagen eller imorgon. Puss från bitterfittan.


  

Av Lina M - 8 februari 2011 12:56

 

El choco - Svensken i Bolivias mest ökända

 

fängelse

 

 

 

Handling:

27-årige Jonas Andersson från Kungälv hade i ett desperat försök att bli av med sina skulder erbjudit sig att göra en affärsresa till Bolivia. Han åkte fast på flygplatsen med nästan tre kilo kokain i väskorna och hamnade på det ökända fängelset El penal de San Pedro, 3 600 meter över havet i Bolivias huvudstad La Paz.
Jonas Anderssons första tid blev en kamp för livet. Men de kaotiska åren på San Pedro blev ironiskt nog också vändpunkten i hans liv. Det var här han slutade med droger, det var här han gifte sig och det var här han blev pappa för första gången.
El Choco är den fascinerande berättelsen om en svensk mans kamp för överlevnad i en galen och främmande miljö, om kärlek mot alla odds, och om ett land i uppror.
Markus Lutteman är nyhetsreporter på Svenska Dagbladet. El Choco är hans första bok.

Antal Sidor:

395

Språk:

Svenska

 

Min egna recension:          (4 av 5)

Jag älskade denna bok! Det är sällan man blir så fast i en bok att man bara vill läsa, läsa, läsa hela tiden. Att man kan vara ute och handla eller göra något annat ärende och vara ivrig att komma hem! Man vill se hela tiden vad som händer på nästa sida. Att boken är fylld med bilder, kartor mm gör det bara ännu mer spännande och ibland känns det som man är på plats hos Jonas i fängelset i Bolivia. Han berättar väldigt detaljerat och bra hur kan känner, tänker, hur det ser ut osv. Dialogerna är bra och man möter ganska så intressanta personer. Känns tråkigt nu att den är slut. Känner mig nästan lite tom, haha. Väldigt fint slut måste jag säga att det var också.  Att vända från ett liv till ett annat, i en positiv riktning, visar Jonas Andersson är möjligt! Intressant bok om hur det är att leva i ett fängelse i Bolivia, hur landet är uppbyggt på kokainhandel, mutor och allmän fattigdom. Läs den!

 

  

Av Lina M - 7 februari 2011 13:34

Åh, denna magiska värld!

Jag pratar om Disney-filmer. Så otroligt mysiga! Framför allt de lite äldre. Tänk att Snövit är ända ifrån 1937? Det är riktigt gammalt!

Disney har gjort otroligt många filmer!


Här har jag valt ut mina Disney-favoriter:

 

Snövit och de sju dvärgarna

Askungen

Törnrosa

Pongo och de 101 dalmantinerna

Den lilla sjöjungfrun

Skönheten och odjuret

Pocahontas

Lejonkungen

Bolt

 

Vilken är din favorit-disneyfilm?! :)

  

Av Lina M - 7 februari 2011 13:18

Har varit en mycket bra helg med mycket trevligheter. Dock synd att det alltid ska strula med en viss grej, haha ;) Förlåt. Jag är verkligen svin-lina! Buhuuu!


I fredags umgicks jag med Suss och en till. Vi hade skitskojj, men synd att Suss spydde ner skinnsoffan. Inte så glamouröst, men det är sånt som händer. hähä.


I lördags gick jag hem till Emelie och följde sedan spontant med på någon fest precis i närheten. Var tydligen bög-fest. Men det var trevliga bögar och flator, haha. Så jag hade det väldigt trevligt :) Jag och Bög-Benny rökte  cigariller och drack champagne. Väldigt tufft. Fick även träffa söta ödlan Elvis. Lång svans! :O


Sedan drog vi ifrån bögfesten ner till stan. Åkte med världens roligaste busschaufför. hahah... han är helt gäälen! Emelie, Micke, Evelyn, Hampus och någon till drog iväg på homo-party på Konrad, som jag bangade på. Det räckte med "flatfester" för min del! hahah. Jag träffade min syster istället, även Mickis ett tag. Kul o ses igen :) Ses för sällan.


Jag och Linda var på Cirkus mestadels av kvällen.  Drack lite öl och snackade skit. Sedan drog man hem och sov vid 3. Det var min helg det. Och jag är nöjd.


jag och emelie drack en skvätt Minttu och snokade runt på facebook

  

Snygg-ämälä

  

Ödlan Elvis. Så söt. Rätt stor!

  

Av Lina M - 4 februari 2011 14:15

Har precis färgat barret. Körde på brunröd igen som vanligt nu förtiden. Inatt drömde jag att någon försökte sno min påse med Ahlgren's bilar. Så jag kastade en cykel på honom. Jag vet inte om jag skulle reagerat så hårt i verkligheten. Jag är inte överförtjust i Ahlgren's bilar. Däremot om det gällde potatissallad så skulle jag lätt kasta en cykel på fanskapet. Skulle nog kunna skjuta ett skott till och med... Ingen rör min potatissallad.


Suss kommer hit klockan 5. Säger hon. Då får jag nog räkna med att hon kommer hit vid... 7...? 8...? Blir alltid sent. Suss är seg.


Ska dricka lite rosèvin och ha tjejsnack. Får se vart man hamnar ikväll. Finns ju två altenativ...


Har ätit en burk tonfisk och majonnäs idag. Det var gott. Har även klarat ut en bana på Rollercoaster. Yey! Råkade tyvärr krascha en bergochdalbana, så 18 människor dog. Kommer fan inte kunna sova inatt. Har så dåligt samvete :( Får dämpa ångesten med alkohol.

 

  

Av Lina M - 3 februari 2011 19:23

Idag har jag åkt ner till staden och umgåtts med Suss. Jag inhandlade två t-shirts, ett leopard-bälte och ett par örhängen. Suss handlade väldigt mycket grejer. Jag hittade massor med saker jag ville ha som jag inte hade råd med. Blev jätteledsen. Hatar att inte ha massa pengar. Jag får gifta mig rikt... haha. Blir en "hollywood-fru". Leopard gillar jag ju iaf. Och en utomhus-pool skulle jag inte tacka nej till. Äta jordgubbar och dricka champagne i något tropiskt land.

Ja, man kan ju drömma.


Sedan åkte jag hem och åt en korv, lite mos och ett ägg. Klappade katten lite och tittade på "halv 8 hos mig". Bra program.

Nu blir det nog att spela lite rollercoaster, i vanlig ordning. hahah. No life.

  

Suss i skoaffär. Suss gillar skor. Hon ser intellektuell ut i brillor.

  

Mitt nya leopard-bälte. och tidningspapper.

  

Av Lina M - 2 februari 2011 18:40

Till fest så måste jag nog lägga min röst på overknee-stövlar i mocka eller skinn/lack (kan dock se lite trashigt ut, mocka ser mer stilrent ut.) Dessa skor passar både till kjol och byxor. Riktigt läckert!


Till vardags så slår inget svarta, vanliga sneakers. Så jävla bekvämt, och dessutom snyggt :) passar till det mesta.


Vad föredrar ni till fest och till vardags?


  

Presentation

Fråga mig

165 besvarade frågor

Omröstning

Tror du att du kommer att dö ung?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besökare

Följa?

bloglovin

Bloggvärde


Ovido - Quiz & Flashcards