linalicious

Alla inlägg under januari 2010

Av Lina M - 14 januari 2010 21:30

Har varit i skolan, samt suttit upp runt 40 speglar på väggen runt sängen. Väldigt porrigt.

Mötte Sandra vid min buss, sen gick vi till skolan och hade matte sedan naturkunskap, sen gick vi på stan. Jag köpte ett nytt parfym, shower gel & body lotion-kit. Mycket vackert och väldoftande... :P

Sen åkte jag hem. Gjorde en sån där "smoothie" av massa frukter och bär, var ganska goth. Jag ska ju vara lite nyttig igen, gick upp tre kilo så var dags att ta tag i det, men såklart har man fan inte mycket karaktär så efter min nyttiga smoothie smällde jag i mig ostbågar, chips och choklad....

Matade katten med lax och ostbågar, det gillar han.

  

Av Lina M - 12 januari 2010 20:00

Idag var det dags för restaurang igen. Sista dagen denna vecka! Greken, den jäveln, stannade hemma så jag drog dit själv.

Dagen gick fort, hängde mest runt med Amigo och hade tjejsnack. Fick även prova på att stå i salladsbaren och servera gäster. Gjorde mig fruktansvärt nervös. Och Andrea kan inte se skillnad på krabba och kräftor så kunderna kan se lite missnöja ut. Gjorde även bort mig lite i form av att snacka om en person, vars partner står en meter brevid och hör allt. haha, sånt som händer ;)

När vi slutat för dagen drog vi oss mot stationen, jag drog hem med bussen och andrea drog till um. käkade lite mat och glodde på tv. Är helt slut på eftermiddagarna, misstänker jag sover för lite om nätterna. Tar på krafterna minst sagt.

Sen skulle det lagas korvstroganoff, vilket såklart inte alls är samma grej utan älsklingen, men fick duga ändå. Gott är det i alla fall. Synd bara att man ska få skäll. För att man inte steker falukorven...? :( dumheter...

Hade mys framför TVn till "du är vad du äter", satt och var tjock och kollade på tjocka människor i liknande situation. Kände mig som en i gänget. 8-)

Nu pratar jag med min älskade på msn, vi är rätt så sjuka... handfatsmongo.... ahahah.
ÄLSKAR DIG!


Jag tog egokort i brist på annat under min tid på restaurangen. Idag hade jag sminkat mig med svart och röd ögonskugga. Stiligt värre höhö

    

Av Lina M - 11 januari 2010 20:30

Första dagen idag, restaurang. (började egentligen i torsdags tydligen? aja, två dagar extra ledigt, hade fan ingen aning;)

David hade stulit sandras skor, så sandra fick ta sina högklackade pjucks, såg otroligt dumt ut med kock-outfit och högklackat. Sen fick hon ha en ful stor kock-mössa också. Fast det var frivilligt..

Gjorde i princip ingenting idag, läste tjejtidningar, övade lite på att bära tallrikar enligt "tyska metoden" samt käkade som en jävla häst :) Hyvlade ost, spillde en massa på golvet, fick skäll, gick hem.

Restaurang imorgon igen, kör måndagar och tisdagar nu.. Är nyfiken på övriga schemat också men hemsidan funkar inte. Känner mig jävligt less på allt som har med skola att göra egentligen men är väl bara att köra på.. Har redan gått om två år, vill nog inte gå om ett tredje..

Har lust att färga håret! Rött? kanske? Det är fan nice!


Sandra kallar mig ful och mongo...... det här är inte så mycket bättre...hahah sexy

  

        

Av Lina M - 10 januari 2010 19:15

Helgen har varit minst sagt stökig, men samtidigt mysig till och från. Det söps på friskt under helgen, jag lyckades ha sönder toaletten, den sprack. Jag ramlade in i den. Så duktig. Blev översvämning. hahah

I fredags drog jag, jocke och martin till dennis, sen kom suss senare på kvällen. Åkte taxi hem. I lördags drack vi sprit igen och jag fick något psykbryt och katten är rädd för mig. Förstår det.

Älsklingen åkte hem idag, saknar jättemycket. Du är bäst!

Vi har käkat potatisgratäng, kött och bearnaiessås & delat på en kebab-tallrik.
Äter alltid så god och fet mat, haha :)

Hursomhelst, bortsett från allt stök så har det såklart varit underbart att vara med dig, jag älskar dig! Bättre en stökig helg med dig, än en helg utan dig! Du är allt, Puss!

Av Lina M - 5 januari 2010 21:15

Idag käkade jag lunch på mcdonalds, och till kvällsmat käkade vi på pizzerian... var bara tvungen att berätta vilken lyckad dag jag har................

Nu skicka jag iväg morsan till hemköp för att köpa portello och chokladglass till mig. Sen ska vi titta på en film och vara smygfeta danskar.. hihi...

  

Av Lina M - 5 januari 2010 17:15

Idag har jag varit på stan med morsan och handlat, eller ska man vara modern och säga shoppat?

Jag har köpt:

  • Nagellack
  • Läppstift
  • Tre böcker
  • Underkläder
  • Rosa mys-strumpor. Ni vet såna där jättemjuka fluffiga?
  • Svart luvtröja. Snygg som satan.
  • Jeans-kjol
  • 2 foundations
  • En mascara
  • En kajalpenna, svart of course. svart och svår. mörk och mystisk.
  • Två par vantar. (Äntligen!! Slipper tappa känseln i fingrarna. Som när jag åkte hem från martin och biljettautomaten endast funkade fram till fem och jag fick gå. iiiiiinte roligt. Kände mig som något jävla barn ifrån frostmofjället, tyckte synd om mig själv. Kände varken ben eller armar. Shorts och tygskor. Arg som fan var jag.)
Av Lina M - 5 januari 2010 17:00

Jag har varit hos min älskling och haft jullov. 9 dagar tillbringade jag i avesta hos martin & tubbis. Tubbis är sjukt jävla söt! och jobbig på nätterna. haha. Maaow..maaow..maAAaow...*duns*

Fyfan vad vi har ätit! och druckit! Jag har inte så speciellt mycket till liv så jag har listat upp allting. 

2 påsar chips - sourcream & pepper, våran favorit. Äta chips naken känns vackert.
1 kg köttbullar - det smögs till kylskåpet under nätterna...
1 kg pommesfrites
1 kg klyftpotatis
2 paket korv
2 burkar bearnaiessås -
typ 88 % rent fett, känns fint
2 potatisgratäng
2 kebabtallrikar -
dagen efter nyårsafton när man är bakfull så FÅR man ha några skedar bearnaiessås till också... man får... (har du en tia? nä, jag har inte med mig någonting...)
Korv stroganoff med ris - Jag upptäckte, efter kanske 8 år, det "hemliga receptet"... Någon färdig kryddmix-påse. (Finns det mix till chili con carne också? åfyfan...) Men jävlar vad vi lyckades med den, och vilka skills jag har på att skära jämna fina bitar. Dendu! Mums!
1 förpackning potatissallad - Jag blev på riktigt tårögd när jag blev medveten om att mongot köpt potatissallad till mig, bara för att jag älskar det. Den som har ett öga torrt då är fan inte frisk.
Fiskbullar i hummersås
Vegetariska bitar
Vegetariska filèr
Pizza-slice
Makaroner med falukorv
Nåt gott bröd med creme bonjour och skinka -
Fick värsta lyxfrukosten. Kände mig som en drottning.
Korv med bröd - Jag gillar korv

2 liter sprit - monsterdrinkar...
2 flaskor glögg - Helvetes jävla skit att århundradets godaste glögg försvinner. Riktigt förbannad blir man. Kommer sakna den! God! Väcker fina minnen också. Final countdown och bussfärd. Fyfan säger jag bara.
Minst 30 öl - gick fan inte att hålla räkningen. god öl. anderssons.
7 cider - har varit väldigt skeptisk till cider, alltid hållt mig undan. Men upptäckt jag gått miste om nåt, cider är fan riktigt gott :(
Energidrycker
Drinkmix -
upptäckte till min förtjusning att man kunde göra saft av den också, det gjorde mig lycklig. i brist på läsk. tur att man har sådan fantasi.
Julmust
Champis -
"det är det bara gamla gubbar och vi som dricker"
Päronsoda
Portello
Trocadero -
vi fick våran jävla trocadero till slut
3 olika schweppes - scchhwweppppes
Coca cola

Vi älskar varandra lika mycket som vi älskar mat. Alltså väldigt.. mycket.. Gillar när man rundar hörnet och frontalkrockar med magen före och nåt märkligt ljud uppstår och man studdsar tillbaka.. Den så kallade pommesfrites-magen. Blir nog lätt så när man köper bearnaiessås för en hundring...
Älskling kör på mjukisbyxor, kängor och mössa. Ni vet.. de där nya modet som alla bratz springer runt med i stockholms finare områden...
Du är snygg i mössa, du är snygg i allt min älskling!

  

Tubbis är en otroligt charmig katt. Vi har blivit lite av en familj under jullovet. Han ligger i mellan oss och sover den lilla rackaren.
Jag stod invirad i täcket och pratade med han en stund i köket. Jag tror att han tycker jag är lite dryg, fast martin tror att han tycker om mig.
lite skeptisk och misstänksam är han nog... ibland säger blickar allt...
  

Var sådär töntigt nervös på lördag kväll när jag skulle åka. Mötte upp Suss på stationen och drack vin ur en julmust-flaska och tiggde lite öl av henne inne på stationen. Suss fick någon liten separationsångest när jag skulle kliva på tåget och ville att jag skulle stanna, men så blev det inte riktigt...... det brinner, det brinneeer....

Gick av i Sala, som planerat, blev nervös och frågade folk vartfan tåget till Avesta gick, typ ingen visste, men sen hitta jag till slut när jag gick över rälsen, men upptäckte till min fasa att tåget skulle bli över en timme försenat. Vinet började ta slut och jag var kissnödig. Inte bra läge alls. Drack upp sista skvätten i bitterhet, och kissade bakom nåt hörn, klass som man har. Sen träffade jag på en gubbe med en schäfer som jag busade med. På golvet. Var nog mer berusad än jag trodde.

Till slut kom tåget och jag fick gå på. Sen gick jag av. Martin stod så fint och väntade på mig. Snöstorm var det också. Och sista busshelvetet hade ju såklart gått, bra att man har turen med sig jämt! Fick gå.. gå.. gå gå...gååå... låååångt... Var helt förstörd när vi kom fram, en och en halv timme senare. Fattar ni? Vem fan pallar de? Var hur kall som helst. Tror jag fick glögg? Vi sköt upp våran julafton iaf, haha. Kanske lika bra att skippa minimal julklänning den kvällen.

Våran lilla julafton blev ju av i alla fall! Min julklänning kom mycket väl till användning. Resulterade i nackspärr och andra konstigheter, hahah.. Fan, är rätt vig när jag väl vill. Bra grejer! Tur att man inte är pervers också. Blev julmusik, glögg och massa mys.
"Jag vill daaaaaaansaaaaaaaa"

Nyår hade vi också, goda drinkar och bögporr! That's the shit. Gott nytt år på er, era jävlar.. om nu någon läser det här.. sandra och martin är trogna läsare i alla fall.... :@ puss

Vi tittade på Nile city, Percy tårar, texas chainsaw massacre the beginning och en massa zombiefilmer! OCH BOLT! JAG GRÄT TILL BOLT! SÅ FINT! 

"och den hemlösa katten fick ett hem"
 "..jaaaaaaaaaaaaaaa"

  

Presentation

Fråga mig

165 besvarade frågor

Omröstning

Tror du att du kommer att dö ung?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Besökare

Följa?

bloglovin

Bloggvärde


Ovido - Quiz & Flashcards